Julekonsert i Svarstad kirke 6. des kl.17.00

Vi gjentar fjorårets suksess og synger kjente og kjære julesanger. Vi gleder oss også til å fremføre den nye julesangen; “Make we joy now in this fest”, som er spesielt komponert til Lardal Kantori av den engelske komponisten, Joan Saul. Voksne kr. 150,- barn kr. 50,- Servering av varm drikke og pepperkaker i pausen. Velkommen til en stemningsfull førjuskonsert.

Her er noen bilder fra årets fantastiske Englandstur. Vi er så heldige å bli invitert å synge der før jul. Det var 13. året koret reiste og vi får en varm og personlig velkomst hver gang.

England oppvarming kirken 8241God stemning, fra oppvarmingen før julekonserten i Great Yarmouth, England 21.11.2015. 

Great Yarmouth inngang 8249Fra prosesjonen inn der vi korer Brudemarsj fra Balsfjord. Iselin Ringstad er solist og lokker fram de høye tonene.

England 2015_8269

Lardal kantori, fra en av de mange konsertene vi holdt under årets julemarked i Great Yarmouth.

Great Yarmouth med soliter 8255En av de siste sangene vi synger er Hallelujakoret, som avslutter annen del av verket «Messias» av Händel i 1741. Tradisjonen vil ha det til at da kong Georg II hørte koret for første gang, reiste han seg for å ære Jesus som sin hersker, slik det er vanlig at man reiser seg for mennesker av kongestanden. Da kongen reiste seg, reiste også de andre seg, og det er nå flere steder blitt tradisjon å reise seg under denne delen av verket. Kilde: Wikipedia

Great Yarmouth Filip og Birgitte 8263Filip Natanael Håkestad og Birgitte Grytten Velsvik synger duett. Fra årets hovedkonsert i den enormt store kirken, St Nicholas Church i kystbyen Great YarmouthGreat Yarmouth utgang_8285Vi avslutter konsertene med å synge den keltiske pilgrimsvelsignelsen, som gir ryggstøtte på livets vei. Vår, dirigent og kantor, Kjell Håkestad har tonesatt vår versjon.

IMG_8177

En av de som har salgsboder under julemarkedet i St Nicholas Church hvert år, kom sprettende fram og fortale at familien hennes spilte jule CDen til Lardal Kantori hver 1. juledag. Det er jo fantastisk. Slike små historier er det mange av.

Great Yarmouth Gry 8179

Det blir mange inntrykk for en førstereisdame og det kan være godt med en lite pause og et eple før neste opptreden. Gry Anette Lie på bildet her i den enormt store og vakre St Nicholas Church.

England 2015 Gatvick 8327Etter lang reise tvers over England vender vi snuten hjemover. Er mye humor og varme i denne gjengen.

Legg inn en kommentar