Vårens beste Konsert & Basar – 22. mars – avlyst!

I samsvar med anbefalingene til myndigheter og helseeksperter har vi måtte avlyse konserten og satser på å gjennomføre den når krisen er over. Det viktigste nå er at vi alle forblir friske og raske. Gleder oss til å starte øvelsen igjen og kunne fremføre sangene våre til dere, kjære publikum. Følg oss på Facebook og Instagram – her ligger det mye info. Nye medlemmer er velkommen til øvelser etter sommerferien.

Vi gleder oss til årets Konsert & Basar i gymsalen på Svarstad ungdomsskole. Vi øver og øver om dagen på nye sanger, men også noen glade perler fra vårt rike repertoar.

Vi gleder oss til årets Konsert & Basar i gymsalen på Svarstad ungdomsskole. Vi øver og øver om dagen på nye sanger, men også noen glade perler fra vårt rike repertoar.

I pausen blir det loddsalg der vi pgså byr på hjemmebakte kaker, kaffe og saft til de minste. Vi har mange flotte gevinster blant annet en lekker, hjemmestrikket genser, et stemningsfullt innrammet foto fra Klokkergården som en av våre medlemmer har tatt. I tillegg mange andre strikkede gevinster. Lodder blir solgt fra bok i forkant, på Spar og litt før selve konserten fram til pausen. Vi har også en egen utlodning på selve konserten. Gratis inngang. Moroa starter kl.17.00. Gjester i år er Farris Seniorkor.

Legg inn en kommentar