Oppstart med korøvelser igjen – høsten 2021

Endelig møtes vi for å synge av full hals igjen. 

Vi øver i gymsalen i Svarstad denne høsten som er et større lokale enn på Klokkergården. Vi har alle faste plasser, og stolene står med god avstand. 

Nå ser vi frem til årets første konsert den 31. oktober for å markere at Lardal kantori har 20 års jubileum. Konserten blir i gymsalen på Lardal skole. Billetter vil bli lagt ut til forhåndssalg. Vi legger også opp til to julekonserter, Andebu kirke 9. desember og Svarstad kirke 12. desember. 

Har du lyst til å begynne å synge i koret vårt, er du hjertelig velkommen. Vi er et blandet og inkluderende kor med en meget kunnskapsrik og engasjert dirigent, Kjell Håkestad. Repertoaret er  alt fra norske kjente sanger, til større klassiske verk. Uansett om du har erfaring eller ei fra å synge i kor, tar vi godt imot deg.

Legg inn en kommentar