Jubileumskveld i Svarstad kirke

Vi hadde gleden av å invitere til jubileumskonsert i Svarstad kirke i anledning korets 20-års bursdag i år. Det ble en flott feiring med innspill, høytlesning av Tore Flåten og diverse sanger fra korets oppstartstid og frem til i dag. Arrangementet ble ledet av Filip Natanael Håkestad og dirigent Kjell Håkestad, med Vidar Høyer på piano. Det ble mye latter og tårer, som viser hvor stor glede hvert enkelt menneske har av å være med, og å være en del av noe. Del av en gruppe mennesker som sammen opplever mye minnerikt og hyggelig. Ethvert jubileum er en bragd i seg selv, og med 20 år å se tilbake på gleder vi oss til enda flere trivelige og minnerike år fremover. To medlemmer fra koret fikk utdelt ærespris for sin velvillige innsats og tro deltakelse i kantoriet gjennom mange år under kveldens konsert.

Legg inn en kommentar