Vi starter opp igjen!

Torsdag 3 februar kl. 18.30 starter vi korøvelser på Klokkergården. Vi deles fra da av inn i to grupper av sikkerhetsmessige koronahensyn – det vil være alt/tenor fra klokken 18.30-19.45 og så vil det bli bass/sopran fra klokken 19.45-21.00. Vi starter med dette og så samles vi alle til felles øvelse når den tid er klar for det. Det gledes at vi kan samles igjen, det har vært en lang juleferie og mange gleder seg til å komme tilbake til nogenlunde vanlige rutiner. Torsdagskveldene er et høydepunkt i uka vår.

Til deg som kunne tenke deg å prøve en ny hobby i år – velkommen til oss som korsanger! Vi har ingen opptaksprøve og du synger med den stemmen du har. Vi er helt sikker på at du finner din plass i rekkene! Ta gjerne direkte kontakt med Kjell, eller kontakt et medlem du kjenner i koret. Det er alltid gøy med nye fjes!

Én tanke om “Vi starter opp igjen!

Legg inn en kommentar