En minnerik ettermiddag i Svarstad kirke

Søndag 24 april 2022 holdt vi avskjedskonsert i Svarstad kirke for vår eminente dirigent Kjell Håkestad i anledning hans pensjonstid. Det ble holdt fine taler og preken av prest Even Sundby. På orgel spilte Hallvard Brattvoll nydelige toner til blandt annet Completorium Norvegicum og vårsanger. Gjestesolist Filip Natanael Håkestad gav oss en musikalsk opplevelse fra operaens verden. Det ble en flott ettermiddag for både korsangere og alle gjester. Det var en flott opplevelse med fullsatt kirke og vårsolen som skinte inn vinduene. 

Kjell har uten tvil betydd veldig mye for mange. Han har en sjelden gave av kreativitet, idéer, pågangsmot og musikalitet. Hans arbeidsinnsats i Lardal og Larvik kommune vil ikke bli glemt. For fremtiden ønsker vi ham alt godt for et aktivt og rikelig pensjonistliv! Lykke til, Kjell. Og fra alles hjerter – tusen takk!

Legg inn en kommentar