Velkommen til juletoner i Svarstad kirke søndag 27 november 2022

Det er med stor glede vi inviterer til årets julekonsert med Lardal Kantori og solister. Det er tid for at julen nok en gang skal synges inn i Svarstad kirke. Det blir som vanlig lun stemning og fine musikalske opplevelser. Vi senker skuldrene og gleder oss mot juletiden ⭐️ Dere vil høre noe nytt repertoar som vi har øvet på gjennom høsten samt gamle tradisjoner, og vi gleder oss til å synge for dere hjemme i Lardal før vi setter kurs mot vår faste Englandsrute.

Årets eminente gjestesolister er Håkon Anvik og Filip Natanael Håkestad med erfaring fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. 

Sted: Svarstad kirke
Dato: søndag 27 november 2022 
Tid: kl. 18.00. Dørene åpner kl. 17.30
Billettpris: 200,- Barn opptil 16 år gratis.

Lett servering av kaffe og kaker

Velkommen! ⭐️

Legg inn en kommentar