Oppstart av høst- og vintersemester 2023

Har du lyst til å bli med oss på sangopplevelser og turer i inn- og utland? Da er sjansen ekstra passelig til å bli med i kor nå! Kom selv, eller ta med deg onkel, barnebarn, svigermor eller naboen. Aldersspennet i Lardal Kantori strekker seg fra 10 år til 80+ og vi har plass til flere. På Klokkergården synger vi i et nybygget bryggerhus med fint treverk og god atmosfære. Kanskje møter du på en sau på tunet eller hører en ku raute i det fjerne, og helt garantert hører du oss fra parkeringsplassen når du ankommer Klokkergården – en livlig gjeng som liker å synge og kakle.

Torsdag 24 august kl. 18.30-21.00 starter vi opp øvelser i Svarstad. Vi følger skolekalenderen, serverer kaffekaker i pausen og har ingen opptaksprøve – kom med den stemmen du har. Til høsten skal vi delta på masse gøy og håper at DU blir med i gjengen.

Velkommen til høstsemester 2023 til alle medlemmene våre, og til nye fjes. Vi gleder oss.

Legg inn en kommentar