VELLYKKET HØSTKONSERT!

Det ble en veldig flott musikalsk kveld i Svarstad kirke. Sanger fra blant annet Simon & Garfunkel, Ola Gjeilo og Mozarts verden. Kreativ Vokal damekor fra Larvik kulturskole sang så flott at de fikk ekstra lang applaus, blant annet Maj Britt Andersens Vise for gærne jinter.

Jacob spilte helt suverent som alltid; Chopins Fantaisie Impromptu. Første gang på elektrisk piano. Neste gang forhåpentligvis på nytt piano! Jacob du er vår største skatt. Takk for ferdighetene dine!

Takk til alle som kom og bidro med inntekt til nytt piano til kirken. Dere som ikke kom gikk virkelig glipp av noe! Vår neste konsert er 7 desember, så hold av datoen! Kreativ Vokal får du også sjansen til å møte igjen; de kommer tilbake 16 desember med julemusikk og fin klang. Følg med fremover.

Vi har startet juletiden på Klokkergården nå. Håper vi ser deg! Ho-ho-ho

Legg inn en kommentar