Nå er det jul igjen

Da tar vi ei ukes velfortjent pause fra korøvelsene, etter at prøysenkonserten var meget vel i havn. Men neste uke, 25 oktober, er vi klare for nye tak; da med julesanger på repertoaret. Vi har fem øvelser på oss til forberedelsene.

Ganske surrealistisk tar vi turen til England og byen Great Yarmouth for 10. gang på 10 år. Ikke dårlig av et kor fra ”lille” Lardal. Det er selve byen som inviterer oss over for å delta med norske julesanger ved byens julemarked, Great Yarmouth Christmas Fayre. Der synger vi i den veldig store St. Nicholas church, den største kirken i England som ikke er en domkirke.

Den virkelig store konserten er på lørdag kveld. Vi får også tid til å drikke te med byens borgermester i rådhuset på søndag. Denne gangen er Lardal ordfører, Liv Grinde med oss på turen. Det samme er NRK, som lager innslag om kantoriet for Norge Rundt, et innslag som trolig sendes lillejulaften. Dette betyr at vi har en hektisk periode foran oss, men akk så spennende! Det er veldig gøy å ha ei slik gulrot for et kor som oss.

Ny jule-cd er også under produksjon og er forhåpentligvis klar til englandsturen, den 29. november – 3. desember. Konsertprogrammet i England, blir presentert på hjemmebane i den nye Huldrehallen søndag 6. januar.

Av: Kjell Håkestad

Legg inn en kommentar