Lardal kantori – et aktivt kor og mange dyktige medlemmer

Lardal Kantori har vært med på mage arrangementer så langt dette året. Onsdag 22. mars deltok vi med sang på kulturkvelden i Svarstad kirke.Per Arne Dahl, biskop i Tunsberg bispedømme, hadde blant annet ha en samtale med politikeren Dag Terje Andersen og talentfulle Maria Røsholt fremførte to sanger. Ordfører i Lardal, Knut Olav Omholt var også deltagende.

Søndag 26. mars sang Lardal Kantori også under bispevisitas gudstjenesten i Svarstad kirke med sangene; Lovsang i fullstendig form, Bibelsk salme, Hallelujavers, Fredslitani 982.1, 5. Marias lovsang, Vår Far i himmelen, Å skjønnest rose og avsluttet med Hallelujakoret av fra oratoriet «Messias» av Georg Fredrich Händel.

Per Arne Dahl biskop Svarstad kirke 22.03.17

Per Arne Dahl, biskop i Tunsberg bispedømme.Per Arne Dahl og ordf Omholt

Per Arne Dahl, biskop i Tunsberg bispedømme mottar en håndlaget tine fra ordfører i Lardal Knut Olav Omholt.

Maria Rosholt Svarstad kirke 22.03.17

Maria Røsholt var solist under kulturkvelden i Svarstad kirke 22. mars 2017.

 

Søndag 26. mars deltok Lardal Kantori på konsert sammen med Lardal musikkorps i gymsalen på Svarstad ungdomsskole. Det var mange som hadde funnet veien årets vårkonsert som har blitt en hyggelig tradisjon i Lardal. Her er noen bilder fra forberedelsene og selve konserten.

dirigent Thor Petter

Fra en av øvelsene sammen med Lardal musikkorps. Dirigent Thor Petter Thomsen.
Lardal kantori Svarstad kirke 2017

Lardal kantori finpusser på sangene i Svarstad kirke.

IMG_2014

Fra konserten sammen med Lardal musikkorps og Lardal kantori 26. mars 2017.

 

Søndag 2. april arrangerte Lardal kantori en herlig musikalsk kveld i gymsalen i Svarstad med sanger fra korseminaret denne helgen. Birgitte Grytten Velsvik var solist sammen med semiarkoret og det ble en mektig lyd og mange fra publikum ble rørt til tårer. Birgitte har blant annet deltatt i Beat for Beat, holdt konsert sammen med Rein Alexander og sunget i musikalen The Sound of Music i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand.

Dirigent: Per Oddvar Hildre og Per Arild Skorgen akkompagnerte på piano.

Skjermbilde 2017-03-02 kl. 16.33.16

Solist, operasanger Birgitte Grytten Velsvik

Legg inn en kommentar