Nytt semester, vil du bli med i koret vårt?

Torsdag 24. aug kl 18:30 starter høstsemesteret i Lardal kantori. LYST TIL Å BLI MED I KORET VÅRT? Du er hjertelig velkommen. Ingen stemmeprøve!

Vi er en inkluderende gjeng og finner på mye morsomt. Nytt i år er konsert i vakre Somerleyton Hall, se nettsiden her: www.somerleyton.co.uk. Vi holder også en høstkonsert i siste halvdel av oktober samt julekonserter i England og Svarstad. I år blir panfløytisten, Roar Engelberg, med oss som ekstra solist til England og under julekonserten i Svarstad kirke søndag 10. desember.

LARDAL KANTORI ble etablert i okt. 2001. Vi er et blandet kor på ca 40 medlemmer og har fortsatt god plass til både kvinner og menn i alle aldre. Koret øver hver torsdag kveld i den stemningsfulle Klokkergården, Lågaveien 77, som ligger på en høyde i vakre Lågendalen.

Vi gleder oss over nye medlemmer! Velkommen.

Fra konserten i regi av Vestfoldfestspillene sammen med den svenske trubaduren Göran Fristorp.

Lardal Kantori inngang St. Niclas 2014-11-22 18.24.20Engelskmennene elsker at vi har på oss bunad inder konsertene. Bildet er fra den mektige St. Nicholas church i byen Great Yarmouth som Lardal kantori har besøkt hvert år siden 2002 for å blant annet være med på synge under åpning av julemarked og holdt konsert på lørdags kveld under oppholdet. Vi blir tatt i mot som kjendiser.

03 Konsert 24.04.16 korps og korIMG_8187

Lardal kantori holder også årlige vårkonsert sammen med Lardal musikkorps.
03 Konsert med Roar Engelberg Svarstad kirke 13.03.15 - 8989

Fra konserten med Lardal kantori og Roar Engelbert på panfløyte. Dirigenten vår, Kjell Håkestad på piano.

01 Lardal kantori Terje Listher

Terje Lisether og lattermilde alter i bakgrunnen på en av øvelsene på Klokkergården. Det er mange sanger å holde orden på!

IMG_0891_resizeMange magiske øyeblikk har det blitt for oss. Dette bildet er fra en av konsertene i den idylliske kirken i Bergh Apton, England. Solister her var barytonen Bernt Ola Volungholen og sopranen Kathrine Amdam Eckholm. Under kan du se videoen med Bernt Ola, Filip Natanael Håkestad og Lardal kantori fra St. Nicholas church i 2013. Gjestedirigent er Lars Kristian Håkestad.

 

Kjell oppvarming konsert Svarstad kirke 2015

Der MYE humor blant oss i Lardal kantori. Vår dirigent Kjell Håkestad har også et utall gode historier som han krydrer øvelsene våre med.

Lardal Kantori Gjoril og Philiph 2014-11-21 21.01.39Gjøril Sognvoll har også vært med Lardal kantori flere ganger til England og holdt seminar med oss i koret her hjemme. Gjøril er gledesspreder og stor ressurs. Hun er leder og grunnlegger av Oslo Operafestival – opera til folket blant annet.

Hildresemiar 2015 Prots 2

Annet hever år arrangere Lardal kantori korseminar i samarbeid med en av Norges mest profilerte kordirigenter, Per Oddvar Hildre.

Legg inn en kommentar