Knallstart på høstsemesteret i Lardal kantori

Høstsemesteret er i gang med stort oppmøte og flere nye medlemmer. Vi tar fortsatt imot flere medlemmer, hvis du går og tenker på å starte hos oss. Vi har to pauser under hver øvelseskveld da får vi oppdatert oss, knyttet kontakter og ikke mist spist deilige kaker og annet godt. Vi har til og med begynt å øve på en ny julesang og en ny svensk sang serverte dirigenten oss forrige torsdag pluss «Har du fyr» ag Lars Bremnes. Vi avsluttet øvelsen med Hallelujakoret fra Messias som har blitt signatur fremførelsen til Lardal kantori.

Vi planlegger en uhøytidelig sangkveld i gymsalen i Svarstad søndag 15. oktober sammen med et annet kor, så sett av denne kvelden.

IMG_3409

Vi ble imponert over den flotte kaken som Else Marie hadde bakt til kveldens øvelse.
IMG_3415

I pausen blir det delt gode historier over en kopp kaffe, litt søtt og noen ganger noe sunt

IMG_3418

Ny sang av svenske forfatteren og tonesetteren, Erik Gustaf Geijer (1783-1847), som også var poet, filosof og historiker.

Legg inn en kommentar