Høstsemesteret 2018 for Lardal kantori – starter 23. august

Torsdag 23. aug kl 18.30 på Klokkergården starter høstsemesteret på Lardal kantori. Har du lyst til å begynne i kortet vårt er du hjertelig velkommen. Ny tur til England i slutten av november er under planlegging. Der blir vi blir tatt imot som stjerner med mye festivitas, pomp og prakt som bare engelskmennene kan. Det er virkelig rørende og noe ser frem til hvert år. Joan Soul er en av komponistene som har veldig sansen for det norske koret som kommer tilbake år etter år og hun har komponert nok en ny julesang til Lardal kantori. Fantastisk moro, bli med i et inkluderende kor med stor takhøyde og et stort register av mennesketyper som alle har det felles – gleden for musikk og sang.

Bildet av Lardal kantori fra torvet i Great Yarmouth 2017. Vi er en del av det årlige julemarkedet «Christmas Fayre» som i år arrangeres fredag 30. november til søndag 2. desember. Vi synger blant annet under åpningen og avslutning i den mektige Great Yarmouth Minster.

Nytt i 2017 var en flott skøytebane på torvet i kystbyen Great Yarmouth. Her er lenken til Facebooksiden for julemarkedet: https://www.facebook.com/Great-Yarmouth-Christmas-Fayre-658323214234113/about/

Great Yarmouth Minster

 

Legg inn en kommentar