Julekonsert 2019 – Lardal kantori

Julekonserten 24. november med fullsatt Svarstad kirke er helt klart et av høydepunktene våre som vi gleder oss enorm til og øver i lang tid. Vi urfremførte «Bogoroditse Djevo» komponert av Arvo Pärt fra Estland. Teksten er på russisk og er hentet fra Lukasevangeliet. Verket er skrevet delt for 8-stemt kor og taktarten skifter nesten fra takt til takt. Den er krevende å synge men vi kom i mål. For første gang fremførte vi også «Du grønne, glitrende tre» med melodi av Edvard Grieg som skal visst nok være den eneste julesangen Grieg satte tone til.

Vi fremførte også mange kjente og kjære julesanger, blant annet «Nordnorsk julesalme» av Trygve Hoff. 

Solister var Sakarias Fredriksen Tranvåg og Filip Natanael Håkestad, som blant annet sang «O helga natt» og barn fra Lardal kulturskole bedåret med sine fremtredener. 

Legg inn en kommentar