Lardal kantori i Great Yarmouth, England 2019

Det er 17. året på rad vi i Lardal kantori har blitt invitert til England for å holde julekonserter. Great Yarmouth er en kystby i Norfolk som ligger på østkysten av England ca 30 km øst for Norwich.

På veien til Great Yarmouth stoppet vi innom den midlertidige norske ambassaden i London og holdt intimkonsert for noen av de ansatte. Dette var jo en ære for oss fra den lille bygda innerst i Larvik kommune.


Nytt i år i Great Yarmouth for oss var deltagelse på torget midt i byen ved årets julegrantenning der vi ble intervjuet først før vi sang litt for alle som hadde kommet.

Vi sang som vanlig i den mektige katedralen St. Nicholas’ Minster både ved åpningen av julemarkedet som holdes inne i kirken, en stor julekonsert lørdag 30. desember samt avslutning av markedet søndag ettermiddag. Årets eksterne solister var Filip Håkestad og Sakarias Tranevåg. Ekstra moro var det at The Highsheriff of Norfolk også kom for å høre oss synge i Great Yarmouth Minster.

Etter konserten lørdag kveld blir det servert tradisjonell, engelsk mat og vi bruker mye tid på å snakke med publikum noe som vi tror gjør oss til populære i denne byen. Vi får mange spørsmål om bunadene vi har på oss om norske juleskikker og ellers hva de undres over av oss som kommer helt fra Norge for å besøke dem på østkysten i England. Det er bånd som har utviklet seg til gode vennskap for mange av oss.

Legg inn en kommentar