Christmas is for everyone

Vi er i full gang med øving til årets Englandstur. I går øvde vi i kirken – i motsetning til skolen der vi pleier å øve. Det var godt oppmøte denne gangen også! De siste øvelsene har medlemmene vært utrolig flinke til å møte opp – og det svært inspirerende! Vi er nok i rute til 29. november, når flyet vårt setter kurs mot Gatwick. Bare tre uker igjen nå!

I år som i fjor skal vi overnatte på The Star Hotel, et ærverdig hotell fra 17-1800-tallet som ligger helt nede ved kaia i Great Yarmouth og veldig sentralt i forhold til sentrum. Vi har et litt annet program for denne helgen enn vi har hatt tidligere. I år skal vi i tillegg til den tradisjonelle konserten i St. Nicholas Church på lørdag, holde konsert i Bergh Apton på fredag.

Årets solister er: Filip Natanael Håkestad, Bernt Ola Volungholen og Kathrine Amdam Eckholm.

Fredag 30. nov: Vi blir hentet av et lite bytog på formiddagen som skal kjøre oss til kirken der vi skal delta på åpningen av julemessen; The Christmas Fayre.

Lørdag 1. des:  Vi holder vår årlige konsert i St. Nicholas Church kl 19.30 – for 10. gang!

Søndag 2. des: Vi synger ved gudstjeneste i kirken kl 10.00. Litt senere på dagen skal vi ha en liten konsert på samme sted. Kl 13.30 drar vi til rådhuset «Town Hall» og drikker te med borgermesteren, og til slutt deltar vi med sang under avlutningsseremonien i kirken.

Glade tenorer på stemmeøvelse hjemme hos dirigenten og fruen:

 

Legg inn en kommentar