Great Yarmouth 2012, dag 3 og 4

Søndag 02.12.12:
Det var tidlig opp og på med bunad, for koret skulle møte opp i St. Nicholas kl 09.00 for å delta på gudstjeneste der før julemarkedet åpnet. Messen begynte kl 09.30 og var en litt annen opplevelse enn her hjemme. Koret var noe «rustent» siden det var såpass tidlig på dagen. Gudstjenesten varte omtrent en halv time.

Kl. 11.00 Skulle vi holde en minikonsert på omlag 30 minutter, hvor koret og solistene sang litt hver. Siden julemarkedet også foregår inne i kirken, så er det en del uro og støy i omgivelsene. Men det er en del av sjarmen! Etter denne lille opptredenen hadde vi noen timer til rådighet der de som ville kunne handle mer!

Kl 14.00 Skulle vi møte opp i Rådhuset – Town Hall – for å drikke te med borgermesteren. Hun var ikke til stede med en gang vi kom, men der var det dekket med tapaslignende retter, i stor grad sjømat – og spesielt mye sild. Vi fikk også servert juice, vin, te og kaffe. Salen vi oppholdt oss i var et stort og vakkert rom, og selvfølgelig måtte vi teste ut hvordan det var å synge der. Akustikken var upåklagelig! Det ga mersmak – og vi kunne gjerne tenke oss å holde konsert i denne salen en gang.

Omtrent en halvtime senere skulle vi delta i avslutningsseremonien til julemarkedet, med den årlige paraden. Et «korps» gikk foran etterfulgt av borgermesteren og hennes «undersåtter» – og så Lardal Kantori, og helt bakerst kom julenissen med sin motoriserte slede. Sikkerheten i år var spesielt høy, med flere politifolk som eskorterte paraden, og som stoppet trafikken. En litt absurd opplevelse! Vel inne i kirken ble det sagt noen ord av primus motor for julemarkedet, og koret sang et par julesanger hel til slutt.

Etter en innholdsrik dag, var det avslutningsmiddag på hotellet kl 20.00. Hotelleieren, Lloyd, hadde en overraskelse til oss – siden vi hadde gitt dem så mye flere år på rad, så syntes han det var på sin plass å gi noe tilbake. Så når vi spiste middag, hadde vi live underholdning av en ung gutt fra Norfolkområdet  som sang vakkert for oss. Hans navn var Craig Catchpole. Håper han blir til noe stort en dag, for han hadde en flott stemme!

Kvelden ble som vanlig en hyggelig og morsom kveld, med underholdning, sang, og taler – som bare gjengen fra Lardal kan!

Mandag 03.12.12:
Dagen for avreise var kommet. Det er alltid litt vemodig å reise fra Great Yarmouth, men vi kommer jo forhåpentligvis tilbake igjen neste år! Bussen gikk fra hotellet kl 13.00, og heldigvis møtte vi ikke på noen hindere i trafikken – slik at vi kom i god tid til flyplassen. Da vi skulle sjekke inn, så vi at flyet vårt var over 2 timer forsinket. Vi ankom altså Gatwick ca kl 17.00, flyet vårt skulle opprinnelig gå kl 20.20, men var utsatt til 22.40… Ja, det ble en lang kveld på flyplassen. Men vi er jo en gjeng med godt mot! Det endte med at flyet vårt ble det siste som forlot Gatwick den kvelden, og vi landet trygt på Torp ca kl. 01.30 norsk tid. Det var en del som var trøtte og slitne da!

Vi sier som vi har sagt hvert år; dette må ha vært den beste turen noensinne!!

Legg inn en kommentar